Pogosto zastavljena vprašanja

V kolikor ne najdete odgovora na vaše vprašanje, nas kontaktirajte in naša ekipa strokovnjakov vam bo v najkrajšem času odgovorila na vaše vprašanje.
1Kaj so pametna senčila?
Pametna senčila so motorizirana senčila, ki jih je mogoče odpreti ali zapreti preko aplikacije na telefonu ali glasovnega ukaza.
2Kaj so prednosti pametnih senčil ?
Poleg nižje porabe energije in povečane varnosti, je glavni pomen da olajša uporabniku življenje. V primerjavi z običajnimi na primer roletami ali žaluzijami z verižnim dvigom, ki jih morate vsak dan ročno vleči navzgor in navzdol, lahko pametne rolete zelo priročno upravljati z pametnih telefonom ali glasovnim upravljanjem.
3Kje lahko uporabimo pametna senčila?
Vgradimo jih lahko v že obstoječo zgradbo ali novogradnje.
4Kako jih upravljamo ?
Poleg ročnega upravljanja s tipkami, omogoča tudi upravljanje z mobilnim telofonom preko aplikacije, glosovnim asistentom kot je na primer Apple Siri, Amazon Alexa in Google Home.
5Kaj pridobimo s pametnimi senčili
V primerjavi z običajnimi roletami ali žaluzijami z verižnim dvigalom, ki jih morate vsak dan ročno vleči navzgor in navzdol, lahko pametne rolete zelo priročno upravljate z pametnih telefonom ali glasovnim upravljanjem. Poleg ročnega upravljanja s tipkami, omogoča tudi avtomatsko upravljanje z vnaprej postavljenimi urniki in scenariji, glasovno upravljanje s pomočjo različnih platform kot so Apple Siri, Amazon Alexa, Google Home ipd. in oddaljeno upravljanje z mobilnimi telefoni ali tablicami.
1Nadgraditev že obstoječih motoriziranih senčil
V kolikor imate doma že električne rolete, zatemnitvene žaluzije in bi jih radi motorizirali in po potrebi povezali s svojim centrom za pametni dom? Potem ste na pravem mestu! Ponujamo enostavne in cenovno dostopne možnosti motorizacije sistemov za zaščito pred soncem.
2Katera senčila lahko nadgradim
Nadgradite lahko vsa motorizirana senčila kot so : rolete, žaluzije, pergola, tenda
3Kaj potrebujem za nadgradnjo že obstoječih senčil
Pametna senčila krmilimo s pomočjo majhnih vgradnih modulov. Moduli se vgradijo v električno omarico ali dozo za stikalo, odvisno od pripravljene električne inštalacije. Vgradimo jih lahko v že obstoječo zgradbo ali novogradnje. Za več informacij se obrnite na naše strokovnjake, ki vam bodo svetovali pri končni odločitvi.

Možnosti automatizacije